Háda Viktor

A Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja és az MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Kémiai Szakbizottsága 2019. január 28-30 között Szegeden, a MTA SzAB Székházában (Szeged, Somogyi u. 7.) rendezi 50. Kromatográfiás Továbbképző Tanfolyamát.

A kerek évfordulóhoz méltó módon a szervezők szeretnék emlékezetessé tenni a rendezvényt. Válogatott előadóktól az alábbi témákban tervezünk előadásokat:

  1.   a kromatográfia elméleti újdonságai,
  2.   2D-folyadékkromatográfia,
  3.   bioanalitika,
  4.   királis kromatográfia,
  5.   környezetanalitika,
  6.   élelmiszeranalitika,
  7.   gyógyszeranalitika,
  8.   kábítószeranalízis,
  9.   proteomika, metabolomika,
  10.   elektroforetikus elválasztások.

 

A tudományos előadásokon túl két kerekasztal beszélgetést tervezünk a "Nagyhatékonyságú kromatográfiás elválasztások gyakorlati problémái" és "Kapcsolt technikák gyakorlati kérdései" címmel, melynek résztvevői a téma avatott hazai képviselői lesznek.
A korábbi évekhez hasonlóan a tanfolyamhoz nagyszabású kiállítás csatlakozik, ahol az elválasztástechnikai és tömegspektrometriás berendezéseket, eszközöket, vegyszereket forgalmazó cégek mutatják be legújabb termékeiket.
Tekintettel a jubileumi évfordulóra, a hagyományos, a Tisza partján lévő KisKőrössy Halászcsárdában rendezett vacsora mellett, a tanfolyam első napján borkóstolóval egybekötött állófogadásra várjuk a tanfolyam résztvevőit.
A MKE Csongrád Megyei Csoportja nevében ezúton tisztelettel meghívjuk tanfolyamunkra és kérjük, hogy munkatársait is tájékoztassa rendezvényünkről.

 

Meghívó

Csatolmány Méret
MeghivoKTT2019.pdf750.09 KB 750.09 KB